Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Ajax vs AZ Gratis 2023
Ajax vs AZ voorbeschouwing

In de aanloop naar de spannende Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en AZ op 8 oktober 2023, kijken fans en analisten uit naar een zinderende voetbalmiddag. De aftrap is om 14:30 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, met scheidsrechter A. Lindhout die het fluitje hanteert​.​

In recente ontmoetingen hebben beide teams hun krachten getoond, waarbij Ajax 6 van de laatste 12 wedstrijden won en AZ 4 keer zegevierde. Echter, in hun laatste confrontatie op 6 mei 2023, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel met een score van 0-0. Dit geeft een hint naar een mogelijk evenwichtige strijd die in het verschiet ligt.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Ontdek nu het volledige zenderaanbod van Canal Digitaal zonder kosten voor een hele week. Dit omvat ook het ESPN Compleet pakket. Schrijf je in en voel de wedstrijdspanning!

Ajax vs AZ kijken

Hoewel Ajax in het verleden sterker was, heeft AZ in maart 2020 een overwinning behaald in Amsterdam. De balans tussen de twee teams kan leiden tot een onvoorspelbaar resultaat, wat de wedstrijd des te spannender maakt voor de fans. Ajax zal het zonder Noussair Mazraoui moeten stellen, die nog herstellende is van een blessure. Brian Brobbey’s herstel gaat daarentegen de goede kant op, maar hij is nog niet klaar om deel uit te maken van de wedstrijdgroep.

ESPN blijft je Eredivisie-bron in 2023. Prijzen voor het volledige pakket variëren: KPN rekent €12,50, Ziggo vraagt €17,95 per maand. Hiermee heb je toegang tot alle duels. Geen uitgebreid abonnement? Diverse providers bieden als troost gratis ESPN 1, zodat je nog steeds van topwedstrijden geniet.

Zo geniet je gratis van ESPN

Ajax tegen AZ live meemaken, maar geen tv-deal? Dat fixt Canal Digitaal voor je, dé digitale tv-kenner. Ga voor een proefweek en open meer dan 60 zenders, ESPN inbegrepen. Het beste van Canal Digitaal?

Stoppen wanneer je wilt zonder extra kosten. Annuleer je binnen de proefperiode? Dan is er alleen € 0,01 verificatiefee. Check de stappen hieronder en tune direct in op de Ajax – AZ livestream via ESPN:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Met de Canal Digitaal-app gaat streamen naar je iPhone, iPad en Apple TV naadloos. Wil je groots genieten van Eredivisie-duels? Simpelweg casten met Chromecast of AirPlay. Plus, er is een Canal Digitaal smart tv-app voor de allernieuwste modellen.

Kosten na je proefperiode

Mocht Canal Digitaal in de smaak vallen, dan wordt je proefabonnement na de introductiefase automatisch een vast maandelijks abonnement voor € 14,95. Geniet van alle ESPN-kanalen, dat wil zeggen ESPN 1 tot ESPN 4. Of je nu directe actie of content op verzoek wilt, alles is toegankelijk. Een programma gemist? Kijk het tot 7 dagen nadien terug.