Skip to main content

Ajax vs Feyenoord


|


Op zondag 19 maart is het eindelijk weer tijd voor De Klassieker: Ajax vs Feyenoord! Om 14.30 uur beginnen de twee topclubs aan hun strijd in de Johan Cruijff Arena, live te volgen op ESPN2.

Ajax vs Feyenoord Een terugblik

Eerder dit seizoen kwamen de twee rivalen al tegen elkaar in actie. Destijds eindigde de wedstrijd in de Kuip in een 1-1 gelijkspel. Zullen er op 19 maart in de Johan Cruijff Arena meer doelpunten te zien zijn? Van de 66 Klassiekers die in Amsterdam gespeeld zijn, heeft Ajax er tot op heden 39 gewonnen – meer dan de helft! De laatste overwinning van de Rotterdammers in de Arena gaat terug tot 2005, en Ajax zegevierde in de laatste 7 thuiswedstrijden van De Klassieker. Volgens de statistieken lijkt het voordeel dus bij de Amsterdammers te liggen. Echter, nooit eerder won een van de clubs meer dan 7 Klassiekers achter elkaar in eigen stadion. Als Feyenoord wint, delen ze een flinke dreun uit in de titelstrijd. Eén ding is zeker: De Klassieker is weer een wedstrijd om naar uit te kijken!

De Eredivisie brengt ons een spannende confrontatie tussen Ajax vs Feyenoord. Wil je dit duel niet missen? Hier vind je hoe je tijdelijk toegang krijgt tot alle ESPN-kanalen en deze wedstrijd live en gratis kunt bekijken. Lees verder voor een stap-voor-stap uitleg.

ESPN Toegang

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Gratis Toegang tot ESPN

Geen televisie-abonnement? Geen zorgen! Je kunt vandaag nog gratis naar Ajax vs Feyenoord kijken via Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Met een gratis proefabonnement van een week krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier ESPN-kanalen.

Je kunt het Canal Digitaal-abonnement op elk gewenst moment gratis opzeggen. Zorg er gewoon voor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Voor verificatie is een eenmalige betaling van € 0,01 vereist.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te krijgen en naar de livestream van Ajax vs Feyenoord te kijken:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden met de service, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard