Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Almere City vs RKC Waalwijk Gratis 2023
Almere City vs RKC Waalwijk nabeschouwing

Op 7 oktober 2023 stond de Eredivisie wedstrijd tussen Almere City FC en RKC Waalwijk op het programma. Deze spannende confrontatie vond plaats in het Yanmar Stadion te Almere, met een aanvangstijd van 16:45 UTC​. De wedstrijd was vooral significant voor Almere City, aangezien het team op dat moment op de 16e plaats stond, terwijl RKC Waalwijk iets hoger stond op de 14e plaats.

De uiteindelijke score was in het voordeel van Almere City FC, die met 1-0 won, waarbij het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft​​. Dit betekende de eerste thuisoverwinning voor Almere City in de Eredivisie, een mijlpaal die ongetwijfeld voor veel vreugde zorgde bij zowel de spelers als de trouwe fans in het stadion. De totale opkomst voor de wedstrijd was 4,228 toeschouwers, wat een goede opkomst is voor een club van dit formaat​​.

Wil je alle eredivisiewedstrijden live volgen? Profiteer nu van Canal Digitaal’s speciale promotie en krijg een week lang gratis toegang tot al hun zenders, inclusief het ESPN Compleet pakket. Mis geen seconde en meld je direct aan!

Almere City vs RKC streamen

Deze overwinning was niet alleen belangrijk voor de moreel van Almere City, maar ook cruciaal in hun strijd tegen degradatie. Het bracht hen hoop en misschien een basis om op te bouwen voor toekomstige wedstrijden. Aan de andere kant was het een tegenvaller voor RKC Waalwijk, dat een kans miste om hoger op de ranglijst te komen.

Beide teams hadden een solide opstelling, maar het was Almere City dat het meest efficiënt was in het benutten van hun kansen. De wedstrijd zag er competitief uit, met beide teams die strijden voor elke bal en elke kans die ze kregen, maar aan het eind van de dag was het Almere City dat de overhand had.

In 2023 verzorgt ESPN de uitzendingen van alle Eredivisie-wedstrijden. Afhankelijk van je TV-provider variëren de prijzen. Bij KPN kost het volledige ESPN-pakket €12,50 per maand, terwijl je bij Ziggo €17,95 betaalt. Met deze abonnementen mis je geen enkele Eredivisie-wedstrijd. Ook met een basispakket zit je goed: verschillende aanbieders geven gratis toegang tot ESPN 1, waardoor je diverse wedstrijden kunt volgen.

Zo geniet je gratis van ESPN

Wil je Almere City FC tegen RKC Waalwijk live volgen, maar zit je zonder tv-abonnement? Geen paniek! Canal Digitaal, leider in digitale TV, zorgt dat je niets mist. Probeer een week lang en krijg toegang tot ruim 60 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen. Het mooie aan Canal Digitaal? Altijd gratis opzeggen. Stop je tijdens je proefweek? Betaal enkel een verificatiebijdrage van € 0,01. Hieronder leggen we uit hoe je direct de livestream van Almere City FC vs RKC Waalwijk op ESPN kunt starten:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Met de app van Canal Digitaal stream je eenvoudig naar je iPhone, iPad en Apple TV. Wil je Eredivisie-wedstrijden op het grote scherm zien? Gebruik dan Chromecast of AirPlay. Bovendien heeft Canal Digitaal een smart tv-app voor de nieuwste tv-modellen.

Kosten na je proefperiode

Mocht Canal Digitaal naar wens zijn, dan wordt na je proefperiode je tijdelijke abonnement direct omgezet in een maandelijks abonnement voor € 14,95. Hiermee heb je toegang tot alle ESPN-kanalen, zoals ESPN 1 t/m 4. Of het nu live-uitzendingen of on-demand content is, alles is direct beschikbaar. Een uitzending gemist? Kijk tot een week later terug.