Skip to main content

Amazon Prime VideoAmazon Prime Video is een streamingdienst die wordt aangeboden door Amazon. De dienst biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van Amazon.

Prime Video biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “The Marvelous Mrs. Maisel”, “The Man in the High Castle” en “Jack Ryan”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Amazon Prime Video is inbegrepen bij een Amazon Prime-abonnement, dat €2,99 per maand of €36 per jaar kost. Prime-abonnees hebben ook toegang tot andere diensten zoals gratis verzending en Prime Music.

In samenvatting, Amazon Prime Video is een streamingdienst die wordt aangeboden door Amazon. Het biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van Amazon. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Een abonnement op Amazon Prime Video is inbegrepen bij een Amazon Prime-abonnement, dat €2,99 per maand of €36 per jaar kost en geeft ook toegang tot andere diensten zoals gratis verzending en Prime Music.


The King’s Speech (2010)

Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets