Skip to main content

Apple TV+Apple TV+ is een streamingdienst die wordt aangeboden door Apple. De dienst biedt een selectie van originele films, series, documentaires en kinderprogramma’s, met een focus op exclusieve content die alleen op Apple TV+ te zien is.

Apple TV+ biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “The Morning Show”, “See” en “For All Mankind”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via de Apple TV-app op smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Apple TV+ kost €6,99 per maand. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Apple TV+ is een streamingdienst die wordt aangeboden door Apple. Het biedt een selectie van originele films, series, documentaires en kinderprogramma’s, met een focus op exclusieve content die alleen op Apple TV+ te zien is. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Het abonnement kost €6,99 per maand en er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


The Boy, the Mole, the Fox and the Horse (2022)

Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets