Skip to main content

AZ vs Fortuna Sittard Livestream Alert Gratis Kijken 2023
AZ vs Fortuna Sittard Wedstrijdvooruitblik

Deze zondag staat er een interessant Eredivisie-duel op het programma: AZ neemt het op tegen Fortuna Sittard om 14:00 uur. Wil je deze wedstrijd live bekijken? Hieronder leggen we uit hoe je tijdelijk toegang krijgt tot alle ESPN-kanalen om deze wedstrijd gratis te kunnen volgen.

ESPN Toegang

ESPN blijft het vaste kanaal voor alle Eredivisie-wedstrijden dit seizoen. De kosten voor ESPN Compleet zijn € 12,50 per maand bij KPN en € 17,95 per maand bij Ziggo.

Speciale Aanbieding

Bij inruil van je oude telefoon voor een iPhone 15 Pro krijg je tot €500 terug. Daarnaast zijn er geen aansluitkosten ter waarde van €25 en ontvang je extra voordeel als je KPN thuis hebt.

Gratis ESPN Toegang

Heb je geen tv-abonnement? Geen probleem! Je kunt de wedstrijd tussen AZ en Fortuna Sittard gratis bekijken via Canal Digitaal. Met een gratis proefweek krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier de ESPN-kanalen.

Je kunt het proefabonnement van Canal Digitaal op elk moment kosteloos annuleren. Zorg ervoor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Een eenmalige betaling van € 0,01 is vereist voor verificatie.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te verkrijgen en de livestream van AZ vs Fortuna Sittard te bekijken:

  1. Bezoek de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en zoek naar de Eredivisie-livestreams.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt Eredivisie-wedstrijden ook op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief live en on-demand televisie-uitzendingen. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.