Skip to main content

Livestream – Zo kijk je AZ vs SC Heerenveen Gratis 2023


|


AZ vs SC Heerenveen Nabeschouwing

In een cruciale Eredivisie wedstrijd op zaterdag heeft AZ Alkmaar SC Heerenveen verder in de problemen gebracht door een overtuigende 3-0 overwinning in het AFAS Stadion. De Friezen bevinden zich nu net boven de degradatiezone, en een overwinning van Ajax op FC Utrecht op zondagmiddag zou hen in de gevarenzone kunnen brengen.

​De ster van de avond was ongetwijfeld Vangelis Pavlidis, die een hattrick scoorde en zijn team naar een overtuigende overwinning leidde. Pavlidis opende de score met zijn elfde doelpunt van het seizoen en voegde na de rust op spectaculaire wijze zijn twaalfde toe. In de 76e minuut voltooide de Griekse spits zijn hattrick, waardoor hij nu met dertien doelpunten naast Santiago Giménez staat op de topscorerslijst van dit Eredivisie seizoen.

In het duel tegen Heerenveen liet Vangelis Pavlidis een indrukwekkende prestatie zien door drie keer te scoren. Hij begon de doelpuntenreeks zaterdagavond met zijn elfde treffer van het seizoen. Kort na de rust liet hij weer van zich horen met een schitterende twaalfde goal. Zijn prestatie werd in de 76ste minuut bekroond toen hij zijn hattrick voltooide. Hiermee staat hij met dertien treffers gelijk aan Santiago Giménez in de topscorerslijst van het huidige seizoen.

Bovendien heeft Pavlidis een bijzondere prestatie op zijn naam gezet in de Eredivisie. Hij is de derde speler deze eeuw die in ten minste negen opeenvolgende matches wist te scoren. Bryan Ruiz (FC Twente) en Wilfried Bony (Vitesse) zijn de enige anderen die dit eerder hebben bereikt.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Mis deze kans niet! Canal Digitaal biedt nu een week gratis toegang tot al hun zenders, waaronder het ESPN Compleet pakket. Meld je aan en geniet van elk wedstrijdmoment!

AZ vs sc Heerenveen kijken

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel wat ongelukkig voor Heerenveen’s doelman Andries Noppert, toen een schot van Tom Haye van richting veranderde en achter de keeper belandde, wat de toon zette voor een moeilijke avond voor de bezoekers.

Deze overwinning versterkt AZ’s positie in het bovenste deel van de Eredivisie-tabel, terwijl SC Heerenveen zich moet voorbereiden op een moeilijke strijd om weg te blijven van de degradatiezone in de komende wedstrijden.

ESPN is ook in 2023 de plek voor je Eredivisie-fix. De prijs hangt af van je provider: €12,50 bij KPN en €17,95 bij Ziggo voor het gehele ESPN-assortiment. Hiermee bekijk je iedere Eredivisie-match. Geen volledig pakket? Diverse aanbieders laten je gratis kijken naar ESPN 1, met verschillende topwedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

Mis je een tv-abonnement, maar wil je toch AZ – sc Heerenveen live zien? Canal Digitaal, expert in digitaal kijken, is je redding. Probeer een week, en krijg toegang tot tal van zenders, inclusief de ESPN-collectie. Een plus van Canal Digitaal? Altijd zorgeloos annuleren. Besluit je in je proefperiode te stoppen? Enkel € 0,01 verificatiekosten zijn van toepassing. Lees hieronder hoe je meteen de livestream van AZ tegen sc Heerenveen op ESPN opstart:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Zonder gedoe naar je iPhone, iPad en Apple TV streamen doe je met de Canal Digitaal-app. Eredivisie-actie liever op een groot scherm? Cast dan via Chromecast of AirPlay. En Canal Digitaal biedt tevens een smart tv-app voor actuele tv-toestellen.

Kosten na je proefperiode

Als je tevreden bent met Canal Digitaal, verandert je proefabonnement na de introductieperiode vanzelf in een vaste maandelijkse deal van € 14,95. Je krijgt toegang tot alle ESPN-zenders, van ESPN 1 tot ESPN 4. Of je nu live wilt kijken of programma’s op je eigen tijd wilt zien, het kan allemaal. Mis je een uitzending? Je hebt een week om deze terug te zien.