Skip to main content

Canal+ SeriesCanal+ Series is een streamingdienst die wordt aangeboden door Canal+, de Franse mediagigant. De dienst biedt een grote selectie van series, met veel Franse en internationale titels.

Canal+ Series biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “The Crown”, “Game of Thrones” en “Breaking Bad”, evenals een scala van recente Franse series.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken, en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

?wi=383303&ws=

Een abonnement op Canal+ Series kost €14,95 per maand. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Canal+ Series is een streamingdienst die wordt aangeboden door Canal+, de Franse mediagigant. Het biedt een grote selectie van series, met veel Franse en internationale titels. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Het abonnement kost €14,95 per maand en er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


Becoming Elizabeth

Kijk op de site

Canal+

Schrijf je in en mis nooit iets


?wi=383303&ws=