Skip to main content

CHEFLIXHou jij van koken en lekker eten? Dan zit je goed bij Cheflix! Met een abonnement op Cheflix krijg je onbeperkt toegang tot exclusieve masterclasses van de beste chefs ter wereld, zoals Björn Frantzén***, Gaggan Anand** en Bo Songvisava*. Duik je eigen keuken in en leer alle recepten en technieken van onze chefs in meer dan 300 video kooklessen. De masterclasses zijn voor elk niveau toegankelijk, van beginnende thuiskoks tot ervaren chefs. 

In de masterclasses leer je stap voor stap hoe je simpel en snel culinaire gerechten bereidt. Van prachtige voorgerechten, signature dishes tot overheerlijke desserts. Elke masterclass is voorzien van uitgeschreven receptuur met een handige boodschappenlijst zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Cheflix begon in 2021 met een missie: het meest populaire kookboek ter wereld worden. We sloegen de handen ineen met een paar van ‘s werelds beste chefs om masterclasses te creëren om iedereen, van beginnende thuiskok tot ervaren chef, te laten genieten van culinaire, prachtige gerechten. De recepten zijn gemaakt met alledaagse ingrediënten, afkomstig van je lokale supermarkt of delicatessenwinkel. Een jaar later heeft Cheflix masterclasses van ruim 30 topchefs gelanceerd, samen goed voor meer dan 300+ kooklessen van topkwaliteit.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets