Skip to main content

De Bachelorette


De Bachelorette met Sylvia Geersen is een Nederlandse versie van de populaire Amerikaanse dating realityshow The Bachelorette. De show, die in Nederland wordt uitgezonden door RTL, volgt hetzelfde concept als de originele versie: een vrijgezelle vrouw krijgt de kans om onder een groep mannen haar toekomstige partner te kiezen.

Sylvia Geersen, een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid, is de Bachelorette van het eerste seizoen. Zij begint het seizoen met een groep van 20 mannen, die stuk voor stuk proberen indruk te maken op haar. Tijdens de show worden er diverse dates georganiseerd, waarbij Sylvia de mannen beter leert kennen en uiteindelijk haar favorieten kiest.

Net als in de Amerikaanse versie zijn er ‘rose ceremonies’, waarbij Sylvia elke week een aantal mannen moet laten gaan. De mannen die geen roos krijgen, moeten het huis verlaten. Uiteindelijk blijft er één man over, die Sylvia ten huwelijk vraagt.

De Bachelorette met Sylvia Geersen is een van de eerste Nederlandse versies van de show. Het is nog onduidelijk hoe de show zal worden ontvangen door het Nederlandse publiek, maar velen zijn benieuwd naar het verhaal van Sylvia en haar zoektocht naar de liefde.

De show is bedoeld om de kijkers een kijkje te geven in het datingleven van Sylvia en hoe ze met verschillende mannen omgaat, sommige zullen haar keuzes begrijpen, anderen juist niet. Het is een vermakelijke show die de kijkers helpt bij het ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en biedt een unieke kijk op de zoektocht naar de liefde.

Uitgelicht