Skip to main content

Discovery+Discovery+ is een streamingdienst die eigendom is van Discovery Inc. De dienst biedt een grote selectie van documentaires, realityshows, lifestyle-programma’s en andere non-fictieprogramma’s. De streamingdienst is gelanceerd in Nederland in 2021.

Discovery Plus biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “Gold Rush”, “Expedition Unknown” en “Say Yes to the Dress”, evenals een scala van recente documentaires en lifestyle-programma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken, en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Discovery Plus kost €4,99 per maand of €49,99 per jaar. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Discovery Plus is een streamingdienst die eigendom is van Discovery Inc en is gelanceerd in Nederland in 2021. Het biedt een grote selectie van documentaires, realityshows, lifestyle-programma’s en andere non-fictieprogramma’s.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets