Skip to main content

Disney+Disney+ is een streamingdienst die eigendom is van The Walt Disney Company. De dienst biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Disney+ biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “The Mandalorian”, “WandaVision” en “The Falcon and the Winter Soldier”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken, en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Disney+ kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Disney+ is een streamingdienst die eigendom is van The Walt Disney Company en beschikbaar is in Nederland. Het biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Het abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar en er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets