Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Excelsior vs PEC Zwolle Gratis 2023


|


Excelsior vs PEC Zwolle Nabeschouwing

Excelsior Rotterdam kon helaas geen succesvol vervolg breien aan hun sterke seizoensstart, met een teleurstellende 2-4 nederlaag thuis tegen PEC Zwolle. De confrontatie in het Van Donge & De Roo Stadion begon veelbelovend, maar nam een ongunstige wending voor de thuisploeg in de tweede helft.

De openingsgoal kwam van de voet van Julian Baas, die net een oproep voor Jong Oranje achter de rug had. Baas, die in de eerste helft de score opende met een kopbal, zag zijn poging succesvol achter de Zwolse doelman eindigen. Dit was een belangrijk moment, aangezien Excelsior daarmee de leiding nam, een voorsprong die behouden bleef tot de rust. Het spel golfde heen en weer in de aanvangsfase, met Excelsior die de bovenhand leek te hebben. Couhaib Driouech had al in de 7e minuut een mooie kans, maar zijn poging ging over het doel van PEC Zwolle. Aan de andere kant was het Younes Namli die een kans had om de score te openen voor de bezoekers, maar zijn schot miste het doel. Ook Casper Widell kwam dichtbij met een kopbal, maar de Zwolse doelman Jasper Schendelaar hield zijn net schoon.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Canal Digitaal nodigt je uit voor een week gratis kijkplezier, waarbij je toegang hebt tot alle zenders én het ESPN Compleet pakket. Pak deze kans en ervaar elke wedstrijd live!

Excelsior vs PEC Zwolle streamen

Deze onverwachte nederlaag is een tegenslag voor Excelsior Rotterdam in hun jacht op een sterke positie in de Eredivisie. Het team zal zich nu moeten hergroeperen en voorbereiden op de komende uitdagingen om te herstellen van deze tegenslag en hun ambitie voor dit seizoen op het spoor te houden.

Het analyseren van de gemiste kansen en het verbeteren van de verdedigende cohesie zal cruciaal zijn voor Excelsior om sterker terug te komen in hun volgende wedstrijden. Het team en de technische staf zullen ongetwijfeld gedetailleerde analyses uitvoeren van deze wedstrijd om verbeterpunten te identificeren en te werken aan een sterker optreden in de komende confrontaties. ESPN is ook in 2023 je go-to voor Eredivisie-wedstrijden. Afhankelijk van je TV-aanbieder, betaal je bij KPN €12,50 en bij Ziggo €17,95 per maand voor het hele ESPN-pakket. Hiermee ben je verzekerd van elk live duel. Mocht je een beperkter pakket hebben, verschillende providers zorgen ervoor dat je met ESPN 1 alsnog van vele wedstrijdmomenten kunt genieten.

Zo geniet je gratis van ESPN

Direct inschakelen voor Excelsior tegen PEC Zwolle zonder tv-abonnement? Canal Digitaal, topper in digitale uitzendingen, maakt het mogelijk. Test een week en verkrijg toegang tot een breed zenderaanbod, met alle ESPN-zenders. De charme van Canal Digitaal? Zonder zorgen en kosten op elk gewenst moment annuleren. Stop je binnen je proefperiode? Dan betaal je alleen een symbolische € 0,01 voor verificatie. Bekijk hieronder de stappen om gelijk de Excelsior vs. PEC Zwolle livestream op ESPN te zien:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Streamen naar je iPhone, iPad en Apple TV is een fluitje van een cent met de Canal Digitaal-app. Zie je de Eredivisie-matches liever op je televisie? Dan kun je casten via Chromecast of AirPlay. Canal Digitaal heeft bovendien een smart tv-app voor de laatste televisiegeneraties.

Kosten na je proefperiode

Als Canal Digitaal je aanspreekt, verandert je proefabonnement na afloop automatisch in een maandabonnement voor een bedrag van € 14,95. Je hebt hiermee toegang tot alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1 tot en met 4. Of je direct live wilt kijken of content op een later moment, het is allemaal mogelijk. Uitzending gemist? Bekijk het tot een week later.