Skip to main content

F1 TV ProF1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1, waarmee fans over de hele wereld toegang krijgen tot live beelden van de races, kwalificaties en trainingen, evenals exclusieve interviews, achter-de-schermen-informatie en archiefbeelden.

Om de races te bekijken via F1 TV Pro, heeft u een abonnement nodig. Er zijn twee abonnementsopties beschikbaar: F1 TV Pro en F1 TV Access. F1 TV Pro biedt toegang tot live beelden van alle races, kwalificaties en trainingen, evenals exclusieve interviews, achter-de-schermen-informatie en archiefbeelden. F1 TV Access biedt toegang tot live timing en live leaderboard data tijdens de races, kwalificaties en trainingen, evenals archiefbeelden.

Om een abonnement te nemen op F1 TV Pro, gaat u naar de officiële website van F1 TV en kiest u voor de optie “Abonneren”. Daar kunt u uw abonnementsoptie selecteren en uw betaling verwerken.

Eenmaal geabonneerd, kunt u de races bekijken via de F1 TV-app, die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten, evenals via de F1 TV-website. U kunt de races ook bekijken op uw smart-tv door de app te downloaden via de app-winkel van uw smart-tv.

Houd er rekening mee dat F1 TV Pro alleen beschikbaar is in bepaalde landen en dat de beschikbare content kan variëren per regio. Controleer daarom altijd de beschikbaarheid van F1 TV Pro in uw land voordat u een abonnement neemt.

In het kort, F1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1 die live beelden, exclusieve interviews, achter-de-schermen-informatie en archiefbeelden biedt. Abonneren kan via de officiële website of de F1 TV-app en kan bekeken worden op diverse apparaten.


F1 Races

Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets