Skip to main content

FC Twente vs SC Heerenveen Livestream Alert Gratis Kijken 2023
FC Twente vs SC Heerenveen Wedstrijdvooruitblik

Aanstaande zaterdag treffen FC Twente en SC Heerenveen elkaar in een spannend Eredivisie-duel dat om 14:00 uur begint. Wil je deze wedstrijd live meemaken? Hieronder leggen we uit hoe je tijdelijk toegang krijgt tot alle ESPN-kanalen om deze wedstrijd gratis te kunnen volgen.

ESPN Toegang

ESPN blijft ook dit seizoen de vertrouwde bron voor alle Eredivisie-wedstrijden. De kosten voor ESPN Compleet zijn € 12,50 per maand bij KPN en € 17,95 per maand bij Ziggo.

Speciale Aanbieding

Krijg tot €500 terug bij het inruilen van je oude telefoon voor een iPhone 15 Pro. Daarnaast zijn er geen aansluitkosten ter waarde van €25 en krijg je extra voordelen als je KPN thuis hebt.

Gratis ESPN Toegang

Geen tv-abonnement? Geen probleem! Je kunt de wedstrijd tussen FC Twente en SC Heerenveen gratis bekijken via Canal Digitaal. Met een gratis proefweek krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier de ESPN-kanalen.

Je kunt het proefabonnement van Canal Digitaal op elk moment kosteloos annuleren. Zorg ervoor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Een eenmalige betaling van € 0,01 is vereist voor verificatie.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te verkrijgen en de livestream van FC Twente vs SC Heerenveen te bekijken:

  1. Bezoek de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en zoek naar de Eredivisie-livestreams.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt Eredivisie-wedstrijden ook op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief live en on-demand televisie-uitzendingen. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.