Skip to main content

Livestream – Zo kijk je FC Volendam vs Sparta Gratis 2023


|


FC Volendam vs Sparta voorbeschouwing

Op zondag 29 oktober staat er een krachtmeting op het programma tussen PSV en Ajax. Deze topwedstrijd, die plaatsvindt in het Philips Stadion in Eindhoven, wordt om 14.30 uur rechtstreeks uitgezonden op ESPN 2. Deze Eredivisie-wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

In de recente Eredivisie-ranglijst bezet Ajax de 17e positie, met een totaal van 5 punten uit 7 duels. PSV staat bovenaan de Eredivisie met 27 punten uit 9 gespeelde wedstrijden. Tijdens hun laatste thuisontmoeting met Ajax in het vorige seizoen, op 23 april 2023, wist PSV een overtuigende 3-0 overwinning te behalen.

Fortuna Sittard vs Heracles Canal Digitaal Ad

Gedurende seizoen 2023/24 worden de eredivisie uitzendingen weer door ESPN verzorgd. de topper wordt uitgezonden op ESPN2. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten.

Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden.

FC Volendam vs Sparta kijken via ESPN

Het team uit Eindhoven heeft een psychologisch voordeel: in de vier ontmoetingen van 2022 met Ajax waren zij driemaal de sterkste. Ajax wist alleen te zegevieren op 23 januari met een 1-2 overwinning.

Voor liefhebbers van een uitgebreide aanloop naar de wedstrijd begint de voorbeschouwing, inclusief analyses en interviews, al om 13.30 uur op ESPN 2. Ook na het eindsignaal kunnen kijkers op ESPN 2 terecht voor diepgaande analyses en interviews van deze veelbelovende clash.

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Zo geniet je gratis van FC Volendam vs Sparta

Geen televisie-abonnement? Geen zorgen! Je kunt deze week nog gratis naar PSV vs Ajax kijken via Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Met een gratis proefabonnement van een week krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier ESPN-kanalen.

Je kunt het Canal Digitaal-abonnement op elk gewenst moment gratis opzeggen. Zorg er gewoon voor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Voor verificatie is een eenmalige betaling van € 0,01 vereist.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te krijgen en naar de livestream van PSV vs Ajax. te kijken:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden met het aanbod van Canal Digitaal? Na je proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet naar een standaard maandabonnement voor slechts € 14,95.

Met dit abonnement krijg je volledige toegang tot alle ESPN-zenders, zoals ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Je kunt niet alleen live-uitzendingen volgen, maar ook genieten van content op aanvraag. En als je toevallig een uitzending hebt gemist? Geen probleem, je kunt deze tot 7 dagen later alsnog bekijken.