Skip to main content

Livestream zo kijk je Feyenoord vs Go Ahead Eagles Gratis 2023
Feyenoord vs Go Ahead Eagles nabeschouwing

Feyenoord heeft, ondanks een emotionele start, een 3-1 overwinning geclaimd tegen Go Ahead Eagles in De Kuip afgelopen zaterdag. De spotlights stonden op Yankuba Minteh die zijn stempel drukte op deze belangrijke wedstrijd.

De match had een sombere start, met een eerbetoon aan de slachtoffers van de tragische schietpartij in Rotterdam. De Feyenoord-selectie droeg rouwbanden en eerde de overledenen met een minuut stilte. Dit sentiment werd versterkt toen na 12 minuten het ‘You’ll Never Walk Alone’ weerklonk, gezongen door 47.000 aanwezige fans.

Met vier opeenvolgende competitieoverwinningen en een totaal van 21 doelpunten in die wedstrijden, werd er veel verwacht van de thuisploeg. Santiago Giménez, die al negen keer had gescoord in zes wedstrijden, stond in de schijnwerpers.

Hoe zorg je dat je niets mist van deze wedstrijd. Canal Digitaal biedt tijdelijk een week gratis toegang tot al haar kanalen, waaronder de vier zenders van ESPN Compleet. Meld je simpelweg aan en geniet van de match!

Feyenoord vs Go Ahead Eagles kijken

De eerste helft was een uitdaging voor Feyenoord. Kansen werden gecreëerd door spelers als Dávid Hancko, Igor Paixao en Calvin Stengs, maar de Eagles gaven niet op. Het leek dat de Deventenaren hun net schoon zouden houden tot de rust, maar Minteh brak de patstelling met een stijlvol doelpunt.

De tweede helft zag Feyenoord hun voorsprong verdubbelen door een doelpunt van Calvin Stengs. Giménez, die tot dan toe ongelukkig was in zijn pogingen, vond eindelijk het net, waardoor het 3-0 werd. Na zijn tiende competitiedoelpunt werd Giménez vervangen door Ayase Ueda.

Ondanks Feyenoord’s dominantie, vond Go Ahead toch nog het net via Sylla Sow, wat resulteerde in een eindscore van 3-1. Een belangrijke overwinning voor Feyenoord op een emotioneel beladen dag in De Kuip.

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

Wil je Feyenoord – Go Ahead Eagles kijken maar heb je geen tv-abonnement? Geen zorgen, dankzij Canal Digitaal, dé aanbieder van digitale televisie, mis je niets. Profiteer van een proefabonnement van een week en geniet van meer dan 60 kanalen, waaronder alle ESPN-zenders.

Het mooie aan dit Canal Digitaal aanbod? Je kunt op elk moment kosteloos opzeggen. Zeg je binnen de proefperiode op? Dan zijn er geen kosten aan verbonden, behalve een symbolische betaling van € 0,01 voor verificatie. Volg deze eenvoudige stappen om direct toegang te krijgen tot ESPN en de livestream van Feyenoord – Go Ahead Eagles zonder extra kosten:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Kosten na je proefperiode

Als het Canal Digitaal-aanbod naar wens is, verandert je proefabonnement automatisch in een regulier maandabonnement van slechts € 14,95. Hiermee heb je toegang tot alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4.

Volg de spannende duels in het TOTO KNVB Bekertoernooi. De grootste Amerikaanse sportcompetities zoals NBA, MLB, NHL en NFL. Bovendien kun je zowel live uitzendingen als on-demand content bekijken. En mocht je een uitzending missen, dan heb je nog 7 dagen de tijd om deze terug te zien