Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Feyenoord vs Vitesse Gratis 2023


|


Feyenoord vs Vitesse nabeschouwing

In een overtuigende thuiswedstrijd heeft Feyenoord een 4-0 overwinning behaald tegen Vitesse in de Kuip, met een stralende rentree van keeper Justin Bijlow. Echter, de blessure van sterspeler Santiago Giménez werpt een schaduw over de Rotterdamse triomf.

Calvin Stengs, recentelijk teruggekeerd bij het Nederlands elftal, opende de score op assist van Quinten Timber, wat Feyenoord een vroeg comfort bood tegen de Arnhemmers. Stengs liet zijn klasse zien door ook betrokken te zijn bij de 2-0, waarbij zijn pass vakkundig door Giménez achter keeper Eloy Room werd geplaatst. De Mexicaanse spits, die zijn dertiende goal van het seizoen scoorde, was ook de aangever van de 3-0, die werd gescoord door Lutsharel Geertruida na een losgelaten bal van Room.

De avond nam echter een zorgwekkende wending toen Giménez na een uur spelen geblesseerd raakte door een tackle van Nicolas Isimat-Marin. Trainer Arne Slot reageerde snel door de spits te vervangen door Ayase Ueda. Kort daarna leek ook Yankuba Minteh geblesseerd te raken, maar kon na een korte pauze verder spelen.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Een week lang alle zenders van Canal Digitaal helemaal gratis, inclusief ESPN Compleet? Dat is nu mogelijk! Registreer snel en mis geen enkel wedstrijdhoogtepunt.

Feyenoord vs Vitesse streamen

Invaller Antoni Milambo zette de kers op de taart door de 4-0 te scoren, terwijl Ueda nog de binnenkant van de paal raakte in een latere poging. De terugkeer van Justin Bijlow in het doel, die de nul hield, diende als een positieve opmaat naar de aankomende clash met Lazio in de Champions League. Toch zal de blessure van Giménez een punt van zorg zijn, aangezien zijn aanwezigheid cruciaal zal zijn in de strijd tegen de Italianen.

Met deze overwinning blijft Feyenoord een sterke contender in de Eredivisie en kijkt het team met gemengde gevoelens uit naar de Champions League wedstrijd tegen Lazio.

Voor alle Eredivisie-actie in 2023 stem je af op ESPN. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de TV-provider, met KPN op €12,50 en Ziggo op €17,95 per maand voor het complete pakket. Elk duel live bekijken? Dat kan! Mocht je geen uitgebreid pakket hebben, dan bieden meerdere providers toch gratis ESPN 1 aan voor een selectie van wedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

Zin in de live actie van Feyenoord vs. Vitesse, maar ontbreekt het tv-abonnement? Geen zorgen! Kies voor Canal Digitaal, specialist in kwaliteitstelevisie. Test een week en krijg 60+ zenders tot je beschikking, met alle ESPN-zenders. Wat maakt Canal Digitaal zo speciaal? Gratis opzeggen wanneer je maar wilt. Tijdens de proefperiode gestopt? Je betaalt slechts € 0,01 aan verificatiekosten. Hieronder de stappen om direct de Feyenoord – Vitesse livestream op ESPN te activeren:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Geniet van streams op je iPhone, iPad en Apple TV dankzij de Canal Digitaal-app. Kijk je Eredivisie-wedstrijden graag op tv? Gebruik Chromecast of AirPlay om te casten. Verder heeft Canal Digitaal een speciale app voor de recentste smart tv’s.

Kosten na je proefperiode

Tevreden over Canal Digitaal? Dan gaat na je proefperiode je tijdelijke deal over in een vast maandabonnement van maar € 14,95. Hiermee bekijk je alle ESPN-kanalen, inclusief ESPN 1 t/m 4. Live voetbal uit de Europa League en Conference League. Of het nu live beelden zijn of content naar keuze, je hebt het zo gevonden. Iets niet kunnen zien? Tot een week nadien kun je terugkijken.