Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Fortuna Sittard vs FC Twente Gratis 2023
Fortuna Sittard vs FC Twente voorbeschouwing

De Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Twente staat gepland voor vandaag, 8 oktober 2023, om 14:30 uur in het Fortuna Sittard Stadion te Sittard-Geleen. Deze wedstrijd maakt deel uit van de 8e speelronde van het Eredivisie-seizoen 2023/2024, en wordt live uitgezonden op ESPN 3​.​

In de huidige stand van de Eredivisie neemt Fortuna Sittard de 9e positie in, terwijl FC Twente indrukwekkend op de 3e positie staat. Dit suggereert een sterke competitieve geest die naar verwachting zal resulteren in een spannende confrontatie tussen de twee teams op het veld​​. Bovendien vertoont FC Twente een sterke vorm met 6 overwinningen en slechts 1 verlies in hun laatste 7 wedstrijden, terwijl Fortuna Sittard 2 overwinningen, 3 gelijke spelen en 2 verliezen heeft behaald. FC Twente heeft 18 punten verzameld uit deze wedstrijden tegenover de 9 punten van Fortuna Sittard.

FC Twente-coach Joseph Oosting benadrukt dat Fortuna een geduchte tegenstander is met een solide defensie en offensieve kracht. Echter, hun efficiëntie voor het doel lijkt te ontbreken. Ondanks hun indrukwekkende start van het seizoen, waarbij ze na vijf wedstrijden ongeslagen waren, hebben recente nederlagen tegen Go Ahead Eagles en AZ hun zwaktes blootgelegd.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Canal Digitaal nodigt je uit voor een week gratis kijkplezier, waarbij je toegang hebt tot alle zenders én het ESPN Compleet pakket. Pak deze kans en ervaar elke wedstrijd live!

Fortuna Sittard vs FC Twente kijken

De spanning is te snijden aangezien beide teams naar verwachting strijden voor de overwinning in deze belangrijke wedstrijd. De huidige ranglijst en vorm suggereren dat FC Twente mogelijk het voordeel heeft gezien hun sterke prestaties tot nu toe, maar Fortuna Sittard zal zeker proberen de tafel om te draaien en een belangrijke overwinning te behalen in hun thuisstadion.

  • Locatie: Fortuna Sittard Stadion
  • Aanvang: 14:30 uur
  • Uitzending: Live te volgen op ESPN 1.
  • Scheidsrechter: Martin van den Kerkhof; VAR: Martin Pérez.
  • Extra: FC Twente wordt gesteund door een vol uitvak.

ESPN is ook in 2023 je go-to voor Eredivisie-wedstrijden. Afhankelijk van je TV-aanbieder, betaal je bij KPN €12,50 en bij Ziggo €17,95 per maand voor het hele ESPN-pakket. Hiermee ben je verzekerd van elk live duel. Mocht je een beperkter pakket hebben, verschillende providers zorgen ervoor dat je met ESPN 1 alsnog van vele wedstrijdmomenten kunt genieten.

Zo geniet je gratis van ESPN

Direct inschakelen voor Fortuna Sittard tegen FC Twente zonder tv-abonnement? Canal Digitaal, topper in digitale uitzendingen, maakt het mogelijk. Test een week en verkrijg toegang tot een breed zenderaanbod, met alle ESPN-zenders.

De charme van Canal Digitaal? Zonder zorgen en kosten op elk gewenst moment annuleren. Stop je binnen je proefperiode? Dan betaal je alleen een symbolische € 0,01 voor verificatie. Bekijk hieronder de stappen om gelijk de Fortuna Sittard vs. FC Twente livestream op ESPN te zien:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Streamen naar je iPhone, iPad en Apple TV is een fluitje van een cent met de Canal Digitaal-app. Zie je de Eredivisie-matches liever op je televisie? Dan kun je casten via Chromecast of AirPlay. Canal Digitaal heeft bovendien een smart tv-app voor de laatste televisiegeneraties.

Kosten na je proefperiode

Als Canal Digitaal je aanspreekt, verandert je proefabonnement na afloop automatisch in een maandabonnement voor een bedrag van € 14,95. Je hebt hiermee toegang tot alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1 tot en met 4. Of je direct live wilt kijken of content op een later moment, het is allemaal mogelijk. Uitzending gemist? Bekijk het tot een week later.