Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Go Ahead Eagles vs Heracles Gratis 2023

Go Ahead Eagles vs Heracles nabeschouwing

De Eredivisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo op 7 oktober 2023 was een opwindende confrontatie die plaatsvond in het stadion De Adelaarshorst in Deventer, Nederland. De kick-off was om 20.00 uur lokale tijd​1​. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden de teams dicht bij elkaar op de ranglijst, met Heracles op de 7e plaats en Go Ahead Eagles op de 8e, slechts één punt uit elkaar.

De wedstrijd begon energiek, en al in de 13e minuut opende Go Ahead Eagles de score via Willum Willumsson, die scoorde met een achterwaartse kopbal. Slechts drie minuten later, in de 16e minuut, verdubbelde Victor Edvardsen de voorsprong voor Go Ahead Eagles, waardoor de stand op 2-0 kwam. De acties van Heracles bleven in de eerste helft zonder resultaat, en het team kon pas na de rust enig gevaar creëren. Echter, Go Ahead Eagles bleef domineren en breidde hun voorsprong uit via invaller Sylla Sow, die een rebound scoorde na een schot van Philippe Rommens. Bas Kuipers zette in de slotfase de eindstand van 4-0 op het scorebord.

Als we kijken naar de recente prestaties: Go Ahead Eagles wist uit de laatste vijf duels twee keer te winnen, speelde één keer gelijk en verloor twee keer. Heracles daarentegen boekte één overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlagen. In de huidige rangschikking bezit Go Ahead Eagles 13 punten en bezet de vijfde plek, terwijl Heracles met 11 punten achtste staat. Go Ahead Eagles’ volgende uitdaging is op zondag 22 oktober om 16.45 uur, waarbij ze Sparta Rotterdam ontvangen in De Adelaarshorst. Tegelijkertijd neemt Heracles het thuis op tegen Twente in het Erve Asito om 14.30 uur.

Wil je genieten van alle eredivisiewedstrijden? Canal Digitaal presenteert een unieke kans: een week volledig gratis toegang tot al hun kanalen, met als bonus het ESPN Compleet pakket. Registreer je nu en beleef elke wedstrijdmoment!

Go Ahead Eagles vs Heracles kijken

ESPN blijft in 2023 de thuisbasis voor Eredivisie-liefhebbers. De tarieven voor het complete ESPN-pakket variëren: €12,50 bij KPN en €17,95 bij Ziggo per maand. Elk Eredivisie-duel is te volgen met deze abonnementen. Geen zorgen als je geen compleet pakket hebt; een aantal providers biedt ESPN 1 kosteloos aan voor diverse wedstrijdhighlights.

Zo geniet je gratis van ESPN

Geen tv-abonnement, maar toch Go Ahead Eagles en Hercles Almelo live bekijken? Dat kan met Canal Digitaal, jouw digitale tv-expert. Neem een weekabonnement en unlock meer dan 60 zenders, waaronder alle ESPN’s. Pluspunt bij Canal Digitaal? Je zit nergens aan vast en kunt altijd gratis stoppen. Besluit je te annuleren in je testweek? Dan betaal je alleen € 0,01 verificatiekosten. Bekijk hieronder hoe je de Go Ahead Eagles tegen Heracles Almelo match op ESPN start:

1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

De Canal Digitaal-app maakt streamen naar je iPhone, iPad en Apple TV kinderspel. Eredivisie-wedstrijden op je televisie genieten? Eenvoudig casten via Chromecast of AirPlay. Ook beschikt Canal Digitaal over een smart tv-app voor moderne televisies.