Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Go Ahead Eagles vs Sparta Gratis 2023


|


Go Ahead Eagles vs Sparta nabeschouwing

In de negende speelronde van het Eredivisieseizoen 2023/2024 stond de boeiende wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta op het programma. Dit duel, gespeeld in De Adelaarshorst, was een treffen tussen de nummers 5 en 8 van de Eredivisie. De Deventenaren, die tot nu toe een uitstekend seizoen draaien, stonden voorafgaand aan de wedstrijd twee punten voor op de Kasteelclub.

In een wedstrijd die bol stond van de kansen, waren het de gastheren die het eerst bijna het net vonden. Op het moment dat de stadionklok 13:00 aantikte, kopte Tobias Lauritsen bijna de openingstreffer binnen op aangeven van Arno Verschueren. Dit markeerde het begin van een levendiger spelbeeld, met een aanvallend Sparta dat de druk opvoerde.

Go Ahead Eagles kwam voor het eerst gevaarlijk voor het doel in de 27e minuut, met een schot van Bobby Adekanye dat knap werd gered door Sparta-doelman Nick Olij. Ondanks diverse pogingen van beide kanten, bleef de score in de eerste helft steken op 0-0.

In de tweede helft kwam Go Ahead Eagles sterker uit de startblokken. In de 52e minuut moest Olij een uitstekende redding verrichten op een schot van Victor Edvardsen. Sparta kwam beter in de wedstrijd rond de 73e minuut, en begon meer aanvallende druk uit te oefenen. Echter, de inspanningen van beide teams resulteerden niet in doelpunten en de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Grijp de speciale aanbieding van Canal Digitaal en bekijk een week lang al hun zenders kosteloos, waaronder ook het volledige ESPN Compleet assortiment. Registreer je nu en blijf op de hoogte van elke wedstrijdmove!

Go Ahead Eagles vs Sparta kijken

De Eredivisie blijft een fascinerende competitie met verrassende resultaten en opwindende wedstrijden die de voetballiefhebbers keer op keer weten te boeien. De spanning in de top van het klassement blijft, en met de komende speelrondes op de kalender, zijn de fans verzekerd van meer spectaculair voetbal. In 2023 blijft ESPN dé zender voor alle Eredivisie-wedstrijden. De tarieven fluctueren op basis van je tv-leverancier. Bij KPN bedraagt het tarief voor het volledige ESPN-pakket €12,50 maandelijks, terwijl dit bij Ziggo €17,95 per maand is. Met deze abonnementen heb je toegang tot elke Eredivisie-match. Geen behoefte aan zo’n uitgebreid pakket? Geen zorgen! Verschillende aanbieders stellen ESPN 1 kosteloos beschikbaar, waarmee je evengoed van talrijke wedstrijden kunt genieten.

Zo geniet je gratis van ESPN

Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam live bekijken, maar beschik je niet over een tv-abonnement? Geen stress! Met Canal Digitaal, de expert in digitale tv, blijf je van alles op de hoogte. Probeer nu een weekabonnement en verkrijg toegang tot ruim 60 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen. Wat het voordeel is van Canal Digitaal? Je kunt op ieder moment zonder kosten annuleren. Besluit je op te zeggen gedurende je proefperiode? Dan betaal je niets, buiten een minimale verificatiebijdrage van € 0,01. Volg de instructies hieronder om direct de livestream van Go Ahead Eagles tegen Sparta Rotterdam op ESPN te bekijken:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Met de Canal Digitaal-app stream je moeiteloos naar je iPhone, iPad en Apple TV. Zin om de Eredivisie-wedstrijden op je tv te bekijken? Cast simpelweg via Chromecast of AirPlay. Daarnaast biedt Canal Digitaal een smart tv-app aan die geschikt is voor de meest actuele televisiemodellen.

Kosten na je proefperiode

Als Canal Digitaal je bevalt, wordt na de proefperiode je proefabonnement automatisch omgezet in een vast maandabonnement van slechts € 14,95. Met dit abonnement geniet je van alle ESPN-kanalen: ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Of je nu live actie wilt of content op aanvraag, het is allemaal binnen handbereik. Gemiste uitzending? Geen probleem, je kunt tot 7 dagen later terugkijken.