Skip to main content

HBO MaxHBO Max is een streamingdienst die wordt aangeboden door HBO, de Amerikaanse premium televisiezender. De dienst biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van HBO.

HBO Max biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “Game of Thrones”, “Westworld” en “The Handmaid’s Tale”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op HBO Max kost €14,99 per maand. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, HBO Max is een streamingdienst die wordt aangeboden door HBO, de Amerikaanse premium televisiezender. Het biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van HBO. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Het abonnement kost €14,99 per maand en er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets