Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Heracles vs FC Twente Gratis 2023

|

Heracles vs FC Twente nabeschouwing

Na een jaar zonder de felbegeerde Twentse derby, werden de supporters van Heracles Almelo en FC Twente in de recente ontmoeting eindelijk beloond met een vierdoelpunten festijn, dat eindigde in een 2-2 gelijkspel. Deze spannende wedstrijd hield de fans op het puntje van hun stoel, vooral de aanhangers van Heracles zullen met dit resultaat tevreden zijn.

FC Twente-aanvaller Daan Rots beleefde een memorabele derby. De 22-jarige vleugelspeler, die sinds zijn jeugd een fervent aanhanger is van FC Twente, zag zijn droom werkelijkheid worden toen hij het eerste doelpunt van de wedstrijd scoorde. Rots mocht na slechts tien minuten spelen de 0-1 op het scorebord zetten, een moment dat hij niet snel zal vergeten.

De wedstrijd begon met een sterke voorsprong voor FC Twente, met een tweede doelpunt dat op sublieme wijze werd gescoord door Sem Steijn, na een perfecte voorzet van Alfons Sampsted. Met een 0-2 voorsprong leek FC Twente de wedstrijd in handen te hebben, maar Heracles is geen onbekende met het maken van een comeback.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Grijp de speciale aanbieding van Canal Digitaal en bekijk een week lang al hun zenders kosteloos, waaronder ook het volledige ESPN Compleet assortiment. Registreer je nu en blijf op de hoogte van elke wedstrijdmove!

Heracles vs FC Twente kijken

De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente zal worden herinnerd als een spannende wedstrijd vol actie, doelpunten en een prachtige comeback van Heracles. De supporters van beide teams, en voetballiefhebbers in het algemeen, zullen ongetwijfeld uitkijken naar de volgende ontmoeting tussen deze twee gepassioneerde teams.

Heracles, nu bekend als de comebackclub van dit seizoen, heeft al meerdere keren bewezen dat een achterstand omzetten in een overwinning of gelijkspel geen onmogelijke opgave is. Met deze reputatie, begon Heracles sterker aan de tweede helft en de spanning in het stadion nam toe.

De inzet van Heracles werd beloond toen Mario Engels de bal in het net werkte na een uitstekende voorzet van Justin Hoogma. Het thuispubliek werd wild en de hoop op een gelijkspel werd groter. Trainer John Lammers van Heracles maakte een strategische wissel door verdediger Sven Sonnenberg in de 87ste minuut in te brengen. Dit bleek een gouden zet te zijn.

Binnen een minuut na zijn entree op het veld, maakte Sonnenberg de gelijkmaker na een snelle voorzet van Abdenego Nankishi. Met een score van 2-2 en de adrenaline die hoog opliep, hoopte Heracles op een derde doelpunt, maar het fluitsignaal klonk met een gelijkspel op het scorebord.

Eredivisie-fans opgelet: in 2023 zendt ESPN alle duels uit. De kosten voor hun volledige pakket? Bij KPN betaal je €12,50 en bij Ziggo ligt dit op €17,95 per maand. Hiermee haal je elke wedstrijd in huis. Voor diegenen zonder uitgebreid abonnement, er zijn providers die ESPN 1 gratis aanbieden voor een reeks spannende duels.

Zo geniet je gratis van ESPN

Heracles Almelo en FC Twente live ervaren, maar geen tv-pakket? Canal Digitaal, meester in digitale uitzendingen, heeft de oplossing. Probeer een week en verrijk je kijkervaring met 60+ zenders, waaronder ESPN. Het voordeel van Canal Digitaal? Flexibel en kosteloos opzeggen. Mocht je besluiten eerder te stoppen? Dan heb je enkel een verificatiekosten van € 0,01. Onderstaand de instructies om Heracles Almelo tegen FC Twente via ESPN in real-time te volgen:

1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

De Canal Digitaal-app maakt streamen naar je Apple-apparaten moeiteloos. Voor Eredivisie-wedstrijden op je tv scherm? Kies voor Chromecast of AirPlay. En voor de meest recente tv’s biedt Canal Digitaal een specifieke smart tv-app aan.