Skip to main content

Heracles vs PEC Zwolle Livestream Alert Gratis Kijken 2023
Heracles vs PEC Zwolle Wedstrijdvooruitblik

Op zondag staan Heracles en PEC Zwolle tegenover elkaar in een boeiend Eredivisie-duel dat om 14:00 uur begint. Wil je deze wedstrijd live bekijken? Hieronder leggen we uit hoe je tijdelijk toegang krijgt tot alle ESPN-kanalen om deze wedstrijd gratis te kunnen volgen.

ESPN Toegang

ESPN blijft het vertrouwde adres voor alle Eredivisie-wedstrijden dit seizoen. De kosten voor ESPN Compleet zijn € 12,50 per maand bij KPN en € 17,95 per maand bij Ziggo.

Speciale Aanbieding

Bij inruil van je oude telefoon voor een iPhone 15 Pro krijg je tot €500 terug. Bovendien zijn er geen aansluitkosten ter waarde van €25 en geniet je van extra voordeel als je KPN thuis hebt.

Gratis ESPN Toegang

Heb je geen tv-abonnement? Geen probleem! Je kunt de wedstrijd tussen Heracles en PEC Zwolle gratis bekijken via Canal Digitaal. Met een gratis proefweek krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier de ESPN-kanalen.

Je kunt het proefabonnement van Canal Digitaal op elk moment kosteloos annuleren. Zorg ervoor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Een eenmalige betaling van € 0,01 is vereist voor verificatie.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te verkrijgen en de livestream van Heracles vs PEC Zwolle te bekijken:

  1. Bezoek de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en zoek naar de Eredivisie-livestreams.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt Eredivisie-wedstrijden ook op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief live en on-demand televisie-uitzendingen. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.