Skip to main content

Home-town Seizoen 3 Shooting is Begonnen, en Wij Namen een kijkje Achter the “Scenes” schermen.De populaire televisieserie “Home-Town” is bezig met de opnames van de derde seizoen en fans zijn erg benieuwd naar wat ze kunnen verwachten. Gelukkig hadden we de kans om een kijkje achter de schermen te nemen tijdens de opnames van het derde seizoen en hier is wat we hebben ontdekt.

De cast en crew van “Home Town” lijken in een uitstekende stemming te zijn tijdens de opnames. Er hangt een gezellige en professionele sfeer op de set en iedereen lijkt enthousiast te zijn over de nieuwe afleveringen. De presentatoren Ben en Erin Napier zijn nog steeds de hart en ziel van de show en het is duidelijk dat ze nog steeds net zo gepassioneerd zijn over hun werk als in het begin.

Een ander opvallend aspect van de opnames is de aandacht voor detail. De producenten hebben veel tijd besteed aan het uitkiezen van de juiste locaties en interieur-items om de show nog meer leven te geven. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de verhaallijn van de afleveringen, zodat de kijkers een echt beeld krijgen van de verbouwingen en hoe deze zich verhouden tot de wensen en verlangens van de eigenaren.

De nieuwe afleveringen beloven een grote variatie aan projecten te tonen, van kleinere renovaties tot grote verbouwingen. De show zal ook nog steeds zich richten op het verhaal van de eigenaren en hoe hun levens veranderen na de verbouwingen.

In het algemeen kan ik zeggen dat de opnames van seizoen 3 van “Home Town” er veelbelovend uitzien. De cast en crew zijn nog steeds gepassioneerd over hun werk en er wordt veel aandacht besteed aan detail. We kunnen niet wachten om de nieuwe afleveringen te zien en hopen dat deze net zo succesvol zullen zijn als de vorige seizoenen.

Uitgelicht

Details

 • Regisseur

  Erin & Ben Napier
 • Schrijver

  Erin & Ben Napier
 • Duur

  157 min

 • Release datum

  januari 24, 2016

Cast

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F02%2Fimage 94

Erin & Ben Napier

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F02%2Fimage 95

Ben & Erin Napier


Stream Providers