Skip to main content

MotoGPMotoGP is een van de meest populaire motorsportcompetities ter wereld. Het bestaat uit een reeks van Grand Prix-wedstrijden waarbij professionele coureurs op snelle motorfietsen strijden om de overwinning.

FIM Logo

Er zijn verschillende manieren om MotoGP-races te volgen via streaming. Een van de meest populaire opties is om gebruik te maken van een streamingdienst zoals MotoGP.com, waarop races live worden uitgezonden. Ook zijn er veel websites waarop races worden gestreamd, zoals Ziggo Sport Totaal.

Daarnaast worden de MotoGP-races ook vaak live uitgezonden op televisie, zoals op de Nederlandse zender Ziggo Sport.

Vip Village

Als je geen toegang hebt tot een tv of streamingdienst, kun je ook live-updates van races volgen via sociale media kanalen zoals Twitter en Facebook. Veel coureurs, teams en competities hebben ook een eigen app waarmee je live-updates kunt ontvangen.

Indian GP: A new flavour of racing awaits

Om de beste ervaring te krijgen bij het volgen van MotoGP-races via streaming, is een goede internetverbinding noodzakelijk. Het is ook aan te raden om een groot scherm te gebruiken, zoals een computermonitor of een smart-tv, om het spel goed te kunnen volgen.

In samenvatting, MotoGP is een van de meest populaire motorsportcompetities ter wereld. Er zijn verschillende manieren om de MotoGP-races te volgen via streaming zoals MotoGP.com. Verder ook via Ziggo Sport Totaal, televisie en sociale media kanalen zoals Twitter en Facebook. Het is aan te raden een goede internetverbinding en een groot scherm te gebruiken voor de beste ervaring.


Kijk op de site

Logo MotoGP

Schrijf je in en mis nooit iets