Skip to main content

Livestream – Zo kijk je NEC vs Almere City Gratis 2023

|

NEC vs Almere City Nabeschouwing

Op zaterdag 21 oktober 2023, eindigde de veelbesproken Eredivisie wedstrijd tussen Almere City en NEC in een 1-1 gelijkspel. Het duel, dat plaatsvond in Stadion De Goffert in Nijmegen, zag Almere City op voorsprong komen in de eerste helft, terwijl NEC in de tweede helft terugvocht ondanks een man minder op het veld.

Almere City, onder leiding van coach Alex Pastoor, begon sterker aan de wedstrijd met aanvallende backs Manel Royo en Jochem Ritmeester, die de geblesseerde verdedigers Hamdi Akujobi en Sherel Floranus vervingen. De uitploeg kwam 10 minuten voor rust op voorsprong dankzij een doelpunt van de Franse spits Yann Kitala, die een vrije trap van Peer Koopmeiners van dichtbij binnenkopte: 0-1.

NEC toonde veerkracht in de tweede helft, ondanks het feit dat Bart van Rooij na 70 minuten van het veld werd gestuurd met een tweede gele kaart. De thuisploeg wist de gelijkmaker te scoren via Magnus Mattsson, die het net vond na een goed opgezette aanval. De wedstrijd kende een spannende slotfase, waarin Almere City via invaller Kornelius Hansen bijna de overwinning naar zich toe trok, maar het bleef bij 1-1. Wil je genieten van alle eredivisiewedstrijden? Wil je een week lang alle zenders van Canal Digitaal zonder kosten ervaren? Dat kan, inclusief het volledige ESPN Compleet aanbod! Meld je aan en duik in de wedstrijdactie!

NEC vs Almere City FC kijken

Met dit resultaat heeft Almere City nu 8 punten uit 9 gespeelde wedstrijden en bevindt zich in de comfortabele middenmoot van de Eredivisie. Het was een avond van gemiste kansen en spannend voetbal in De Goffert, waar beide teams genoegen moesten nemen met een punt. Dit gelijkspel belicht de competitieve aard van de Eredivisie, waar elke wedstrijd telt en teams strijden voor elke beschikbare punt. Zowel Almere City als NEC zullen hun strategieën evalueren en voorbereiden op hun volgende confrontaties in de Nederlandse topcompetitie.

Alle Eredivisie-duels in 2023? ESPN heeft je gedekt! De maandelijkse kosten verschillen per TV-aanbieder: KPN vraagt €12,50, terwijl Ziggo €17,95 rekent voor het ESPN-pakket. Elk duel is beschikbaar met deze pakketten. Maar ook zonder uitgebreid abonnement geniet je bij diverse providers gratis van ESPN 1 en haar wedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

Direct NEC tegen Almere City FC zien, maar geen tv-contract? Geen stress! Met Canal Digitaal, pionier in digitale televisie, blijf je op de hoogte. Neem een proefabonnement van een week en geniet van 60+ zenders, waaronder ESPN. Het gemak van Canal Digitaal? Op elk gewenst moment zonder kosten beëindigen. Beëindig je in je proefweek? Alleen een verificatiekosten van € 0,01. Hieronder vind je instructies om NEC vs. Almere City FC op ESPN live te starten:

1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Stream gemakkelijk naar je iPhone, iPad en Apple TV met de Canal Digitaal-app. Zet je favoriete Eredivisie-duels op je tv door te casten met Chromecast of AirPlay. En voor de nieuwere tv’s? Daarvoor heeft Canal Digitaal een passende smart tv-app.

Kosten na je proefperiode

Wanneer Canal Digitaal aan je verwachtingen voldoet, zal na de proef je abonnement automatisch doorgaan voor € 14,95 per maand. Hierbij zijn alle ESPN-kanalen inbegrepen, van ESPN 1 tot ESPN 4. Alle wedstrijden van de Keuken Kampioen. Live voetbal uit de Europa League en Conference League. Live sport of content wanneer jij wilt, je hebt het direct bij de hand. Heb je iets gemist? Geen zorgen, kijk tot een week terug.