Skip to main content

NetflixNetflix is een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld. De dienst biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van Netflix.

Netflix biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “Stranger Things”, “The Crown” en “Narcos”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Netflix kost €8,99 per maand, €13,99 per maand of €17,99 per maand. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Netflix is een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld. Het biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder eigen originele content van Netflix. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Er zijn verschillende prijzen voor het abonnement, €8,99 per maand, €13,99 per maand en €17,99 per maand en er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


You People

Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets