Skip to main content

NLZIETNLZIET is een Nederlandse streamingdienst die zich richt op het aanbieden van live televisie en on-demand content. De dienst is een initiatief van de Nederlandse openbare omroepen, waaronder de NPO, RTL en SBS.

NLZIET biedt toegang tot een groot aantal Nederlandse televisiezenders, waaronder NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, en SBS 6, Net5 en Veronica. Daarnaast biedt het ook toegang tot een aantal buitenlandse zenders, zoals BBC One en CNN.

Naast live televisie biedt NLZIET ook een aantal unieke functies, zoals de mogelijkheid om programma’s op te slaan en later terug te kijken. Er is ook een “catch-up” functie waarmee men gemiste programma’s tot 7 dagen na uitzending kunt terugkijken.

NLZIET is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken.

Een abonnement op NLZIET is gratis voor abonnees van een interactieve televisieprovider, zoals Ziggo of KPN. Voor andere gebruikers is het abonnement maandelijks opzegbaar en kost €8,99 per maand.

In samenvatting, NLZIET is een Nederlandse streamingdienst die zich richt op het aanbieden van live televisie en on-demand content. Het biedt toegang tot een groot aantal Nederlandse en buitenlandse televisiezenders, evenals unieke functies zoals opnames en catch-up. Het abonnement is gratis voor abonnees van een interactieve televisieprovider, anders is het maandelijks opzegbaar en kost €8,99 per maand.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets