Skip to main content

Over ons

Onze Missie – Over Ons

Over Ons – streamingloket.nl is een vergelijkingssite voor streaming & internet. Toegang tot internet is een primaire behoefte geworden en wij willen als een 100% onafhankelijke vergelijkingssite objectief diensten op het gebied van streaming & internet, aanbieden aan al onze bezoekers.

Over Ons Logo streamingloket.nl met de 4 kleuren balken

Cashback – Over Ons

Is dat het? Zeker niet! streamingloket.nl wil een bijdrage leveren aan het milieu en aan de medemensen die behoeftig zijn. streamingloket.nl doneert jaarlijks aan de goede doelen die het ondersteunt. Van de gegenereerde inkomsten geeft streamingloket.nl altijd de mogelijkheid om €5,- cashback te claimen indien je overstapt via streamingloket.nl. Ook jij kan dan, indien je dat wilt, je cashback of een gedeelte van je cashback doneren aan een goed doel dat streamingloket.nl ondersteunt op de site. Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Invloed – Over Ons

Streaming providers hebben geen invloed op ranking van hun pakketten. We vertonen de pakketten van nagenoeg alle streaming providers van Nederland op streamingloket.nl om u een zo gedegen mogelijke overweging te kunnen laten maken.

Streamingloket.nl bestaat uit een ervaren team. Indien je toch vragen hebt rondom overstappen naar een andere provider neem dan contact met ons op. Ons servicedesk team zal je proberen zo goed mogelijk te helpen.

Voordeel voor jou – Over Ons

Door over te stappen kan je jaarlijks van tientallen tot wel €200,- per jaar besparen. Het advies van streamingloket.nl is gratis.

Verdienmodel streamingloket.nl – Over Ons

Wanneer je via streamingloket.nl oriënteert en een abonnement afsluit bij een streaming provider, dan ontvangt streamingloket.nl een éénmalige commissie. De ontvangen commissie heeft op geen enkele manier invloed op de tarieven van de providers en ook niet op de vertoning van de pakketten van de providers op streamingloket.nl.

versie Januari 2023