Skip to main content

Pathé ThuisPathé Thuis is een Nederlandse streamingdienst voor films en series. Het is een onderdeel van de Nederlandse bioscoopketen Pathé. Pathé Thuis biedt een ruim aanbod aan recente films en populaire series, waaronder exclusieve content die alleen op Pathé Thuis te zien is.

Pathé Thuis is sinds 2018 beschikbaar en is inmiddels een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor andere streamingdiensten zoals Netflix. Het aanbod van Pathé Thuis is gericht op Nederlandse kijkers, met een groot aantal Nederlandse films en series, evenals internationale titels die speciaal geselecteerd zijn voor de Nederlandse markt.

Naast films en series biedt Pathé Thuis ook een aantal live tv-kanalen, zoals RTL 4, RTL 5 en RTL 7. Zo kan men genieten van live tv en on-demand content in een enkel abonnement.

Pathé Thuis is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om afleveringen en films op te slaan voor later kijken.

Met een abonnement op Pathé Thuis kan men onbeperkt films en series kijken, zonder extra kosten of verplichte reclame. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

In samenvatting, Pathé Thuis is een Nederlandse streamingdienst die zich richt op Nederlandse kijkers met een ruim aanbod aan Nederlandse en internationale films en series. Het biedt ook live tv-kanalen en de mogelijkheid om content op te slaan voor later kijken. Pathé Thuis is een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor andere streamingdiensten.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets