Skip to main content

Livestream – Zo kijk je PEC Zwolle vs Feyenoord Gratis 2023
PEC Zwolle vs Feyenoord nabeschouwing

Na hun Champions League-duel tegen Atletico Madrid richtte Feyenoord zich weer volledig op de Eredivisie. Onder leiding van coach Arne Slot bezocht het team PEC Zwolle, met als doel geen punten te verspelen in de race tegen koploper PSV.

In een zinderende Eredivisie-clash tussen PEC Zwolle en Feyenoord, zegevierde Feyenoord met 0-2 in het MAC³PARK Stadion. Na vijf achtereenvolgende overwinningen zette Feyenoord haar indrukwekkende reeks voort. Santiago Giménez was de ster van de wedstrijd en vond twee keer het net; eerst in de 21ste minuut en vervolgens in de 54ste minuut met een assist van Quinten Timber.

PEC Zwolle kent daarentegen een uitdagende fase, met vier wedstrijden zonder winst. Met 7 punten bezet PEC Zwolle momenteel de twaalfde positie in de Eredivisie, terwijl Feyenoord met 20 punten schittert op de tweede plaats. Fans kunnen uitkijken naar PEC Zwolle’s volgende duel tegen Excelsior op zondag 22 oktober om 14.30 uur, terwijl Feyenoord zich thuis voorbereidt op een confrontatie met Vitesse op zaterdag 21 oktober om 21.00 uur.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Grijp de speciale aanbieding van Canal Digitaal en bekijk een week lang al hun zenders kosteloos, waaronder ook het volledige ESPN Compleet assortiment. Registreer je nu en blijf op de hoogte van elke wedstrijdmove!

PEC Zwolle vs Feyenoord kijken

Zorg dat je het spannende Eredivisie-duel tussen PEC Zwolle en Feyenoord niet mist! In Nederland zijn alle live Eredivisiewedstrijden exclusief te zien op ESPN, inclusief deze topwedstrijd. Stem af op ESPN 2 om 12:15 uur voor live actie.

ESPN verzorgt niet alleen de live-uitzending, maar biedt ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen, waarbij voetbalexperts diepgaande analyses delen. Voor een volledig beeld van de wedstrijd, inclusief tactieken en strategieën van beide teams, is ESPN 2 de plek om te zijn. De voorbeschouwing start al om 12:02 uur, en direct na het eindsignaal volgt de nabeschouwing.

Voor toegang tot de live-uitzending van PEC Zwolle tegen Feyenoord heb je een geldig ESPN-abonnement nodig. Kies uit diverse abonnementsopties die ESPN biedt en vind het pakket dat het best bij jou past. Geniet met een actief abonnement van haarscherpe beelden en deskundig commentaar direct op je tv.

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Gratis Toegang tot ESPN

Geen televisie-abonnement? Geen zorgen! Je kunt vandaag nog gratis naar Feyenoord vs Go Ahead Eagles kijken via Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Met een gratis proefabonnement van een week krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier ESPN-kanalen.

Je kunt het Canal Digitaal-abonnement op elk gewenst moment gratis opzeggen. Zorg er gewoon voor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Voor verificatie is een eenmalige betaling van € 0,01 vereist.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te krijgen en naar de livestream van Feyenoord vs Go Ahead Eagles te kijken:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden met de service, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit abonnement bevat alle ESPN-kanalen en biedt live en on-demand televisie-uitzendingen. De grootste Amerikaanse sportcompetities zoals NBA, MLB, NHL en NFL. Live voetbal uit de Europa League en Conference League. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.