Skip to main content

PSV vs FC Volendam Livestream Alert Gratis kijken 2023
PSV vs FC Volendam Wedstrijdvooruitzicht

Op zaterdag trakteren PSV en FC Volendam ons op een boeiend Eredivisie-duel dat om 14:00 uur begint. Wil je deze wedstrijd live bekijken? Hieronder leggen we uit hoe je tijdelijk toegang krijgt tot alle ESPN-kanalen om deze wedstrijd gratis te kunnen volgen.

Toegang tot ESPN

ESPN blijft de vertrouwde bron voor Eredivisie-wedstrijden dit seizoen. De kosten voor ESPN Compleet zijn € 12,50 per maand bij KPN en € 17,95 per maand bij Ziggo.

Gratis ESPN Toegang

Geen tv-abonnement? Geen zorgen! Je kunt PSV vs FC Volendam gratis bekijken via Canal Digitaal. Met een gratis proefweek heb je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle vier de ESPN-kanalen.

Je kunt het proefabonnement van Canal Digitaal op elk moment kosteloos annuleren. Zorg ervoor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Een eenmalige betaling van € 0,01 is vereist voor verificatie.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te verkrijgen en de livestream van PSV vs FC Volendam te bekijken:

  1. Bezoek de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en zoek naar de Eredivisie-livestreams.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt Eredivisie-wedstrijden ook op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na Proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief live en on-demand televisie-uitzendingen. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.