Skip to main content

Livestream – Zo kijk je PSV vs Fortuna Sittard Gratis 2023


|


PSV vs Fortuna Sittard Nabeschouwing

In een spannende confrontatie op 21 oktober 2023, trakteerde PSV de fans op een spectaculaire show door Fortuna Sittard te verslaan met een score van 3-1. Deze overwinning benadrukte de dominantie van PSV in de Eredivisie, terwijl Fortuna Sittard een veerkrachtige prestatie leverde ondanks de nederlaag​.​

Vanaf het eerste fluitsignaal was de intensiteit op het veld voelbaar. PSV, met een onverslaanbare reeks in de competitie, toonde hun klasse en technische superioriteit. De scoringskansen kwamen vroeg in de wedstrijd, waarbij PSV de leiding nam met een vroeg doelpunt. Fortuna Sittard, hoewel in een underdog-positie, toonde een glimp van hoop met een gelijkmaker die het stadion tot leven bracht​.

PSV nam uiteindelijk de leiding met nog twee doelpunten, waardoor de eindscore op 3-1 kwam. De individuele prestaties van sommige spelers waren opmerkelijk, waarbij de aanvallers van PSV een bijzondere vermelding verdienen voor hun scoringsvaardigheden. Aan de andere kant, de verdediging van Fortuna Sittard was op momenten indrukwekkend, hoewel het niet genoeg was om de aanhoudende aanvallen van PSV af te weren.

Wil je ook genieten van alle eredivisiewedstrijden? Grijp de speciale aanbieding van Canal Digitaal en bekijk een week lang al hun zenders kosteloos, waaronder ook het volledige ESPN Compleet assortiment. Registreer je nu en blijf op de hoogte van elke wedstrijdmove!

PSV vs Fortuna Sittard kijken

Met deze overwinning blijft PSV een van de topcontenders voor het Eredivisie kampioenschap, terwijl Fortuna Sittard hun strategieën zal moeten heroverwegen om hun positie in de competitie te verbeteren. Het voetbalseizoen is nog lang, en er is veel op het spel voor beide teams als ze streven naar glorie in een van de meest competitieve voetbalcompetities in de wereld. Eredivisie-fans opgelet: in 2023 zendt ESPN alle duels uit. De kosten voor hun volledige pakket? Bij KPN betaal je €12,50 en bij Ziggo ligt dit op €17,95 per maand. Hiermee haal je elke wedstrijd in huis. Voor diegenen zonder uitgebreid abonnement, er zijn providers die ESPN 1 gratis aanbieden voor een reeks spannende duels.

ESPN Toegang

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

PSV en Fortuna Sittard live ervaren, maar geen tv-pakket? Canal Digitaal, meester in digitale uitzendingen, heeft de oplossing. Probeer een week en verrijk je kijkervaring met 60+ zenders, waaronder ESPN. Het voordeel van Canal Digitaal? Flexibel en kosteloos opzeggen. Mocht je besluiten eerder te stoppen? Dan heb je enkel een verificatiekosten van € 0,01. Onderstaand de instructies om PSV tegen Fortuna Sittard via ESPN in real-time te volgen:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Kosten na je proefperiode

Ben je blij met Canal Digitaal? Na je proefperiode zetten we je abonnement automatisch voort voor € 14,95 per maand. Je kunt dan genieten van alle ESPN-zenders, denk aan ESPN 1 tot en met ESPN 4. Live uitzendingen of shows op aanvraag, je hebt altijd iets te kiezen. Heb je een aflevering niet kunnen zien? Je kunt tot 7 dagen later alsnog terugkijken.