Skip to main content

Livestream – Zo kijk je RKC vs FC Volendam Gratis 2023

|

RKC vs FC Volendam Nabeschouwing

In een spannende Eredivisie wedstrijd heeft RKC Waalwijk een cruciale overwinning behaald tegen directe rivaal FC Volendam. Dankzij een schitterende goal van David Min en een blessuretijd doelpunt van Yassin Oukili, kwam Waalwijk als winnaar uit de bus met een score van 2-1.

In een wedstrijd waar beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, opende RKC sterk met een grote kans in de eerste minuut, maar het spel golfde op en neer. De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong toen David Min, na een eerdere poging van Chris Lokesa die de lat raakte, een schitterende goal maakte: 1-0.

Het momentum leek te verschuiven in de tweede helft met Volendam op zoek naar de gelijkmaker, maar RKC hield stand. Een bijna-doelpunt van Michiel Kramer en een kopbal van Dario van den Buijs die werd gestopt, hielden de spanning erin.

In de recente confrontaties liet RKC Waalwijk een indrukwekkende vorm zien met drie zegevieringen uit vijf wedstrijden. Bovendien, ondanks twee nederlagen, waren twee van hun overwinningen beslissend met een voorsprong van slechts één doelpunt. Deze prestatie benadrukt de vastberadenheid en veerkracht van het team. Met de verzamelde punten bevindt RKC Waalwijk zich momenteel op een comfortabele negende plaats met 9 punten in hun zak. FC Volendam, met hun 4 punten, heeft echter meer moeite en bevindt zich op de zeventiende positie.

Wil je genieten van alle eredivisiewedstrijden? Canal Digitaal presenteert een unieke kans: een week volledig gratis toegang tot al hun kanalen, met als bonus het ESPN Compleet pakket. Registreer je nu en beleef elke wedstrijdmoment!

RKC vs Volendam kijken

De gelijkmaker kwam uiteindelijk in de 89ste minuut via Benaissa Benamar, maar RKC liet hun hoofden niet hangen. In een vertoon van veerkracht was het Yassin Oukili die in de blessuretijd de winnende goal maakte: 2-1. Deze overwinning katapulteerde RKC Waalwijk naar de 10e plaats op de ranglijst, terwijl FC Volendam op de 17e plek blijft.

Het was een dag van grote emoties en intens voetbal in Waalwijk, met als hoogtepunt de winnende goal in de blessuretijd die de thuisfans in extase bracht. Deze overwinning brengt RKC een stap dichter bij het veiligstellen van hun plek in de Eredivisie, terwijl FC Volendam de druk voelt van de naderende degradatiezone.

ESPN blijft in 2023 de thuisbasis voor Eredivisie-liefhebbers. De tarieven voor het complete ESPN-pakket variëren: €12,50 bij KPN en €17,95 bij Ziggo per maand. Elk Eredivisie-duel is te volgen met deze abonnementen. Geen zorgen als je geen compleet pakket hebt; een aantal providers biedt ESPN 1 kosteloos aan voor diverse wedstrijd highlights.

Zo geniet je gratis van ESPN

Geen tv-abonnement, maar toch RKC Waalwijk en FC Volendam live bekijken? Dat kan met Canal Digitaal, jouw digitale tv-expert. Neem een weekabonnement en unlock meer dan 60 zenders, waaronder alle ESPN’s. Pluspunt bij Canal Digitaal? Je zit nergens aan vast en kunt altijd gratis stoppen. Besluit je te annuleren in je testweek? Dan betaal je alleen € 0,01 verificatiekosten. Bekijk hieronder hoe je de RKC Waalwijk tegen FC Volendam match op ESPN start:

1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

De Canal Digitaal-app maakt streamen naar je iPhone, iPad en Apple TV kinderspel. Eredivisie-wedstrijden op je televisie genieten? Eenvoudig casten via Chromecast of AirPlay. Ook beschikt Canal Digitaal over een smart tv-app voor moderne televisies.