Skip to main content

SkyShowTimeSkyShowTime is een streamingdienst die eigendom is van de Amerikaanse mediagigant, Sky. De dienst is beschikbaar in Nederland en biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s.

SkyShowTime biedt zowel eigen originele content, alsook content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “Game of Thrones”, “Westworld” en “The Handmaid’s Tale”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken, en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

SkyShowTime biedt ook een aantal unieke functies zoals de mogelijkheid om programma’s te downloaden voor offline kijken, en de mogelijkheid om programma’s te kijken in 4K-kwaliteit.

Een abonnement op SkyShowTime kost €9,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, SkyShowTime is een streamingdienst die eigendom is van Sky en beschikbaar is in Nederland. Het biedt een grote selectie van films, series, documentaires en kinderprogramma’s, zowel eigen originele content alsook van andere producenten en distributiepartners. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken. Het abonnement kost €9,99 per maand en is maandelijks opzegbaar, er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

SkyShowtimeSS Hero 1.6 EN


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets