Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Sparta vs Almere City 5 november 2023 gratis


|


Sparta vs Almere City voorbeschouwing

Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen, de elfde ronde van de Nederlandse topvoetbalcompetitie, de Eredivisie, is aangebroken. Een weekend vol spannende ontmoetingen staat voor de deur. Zoekt u informatie over de aanstaande clash tussen Sparta en Almere City FC? Zet uw agenda maar vast klaar, want deze boeiende confrontatie staat gepland voor zondag 5 november 2023. Om 16:45 uur start de wedstrijd in het kloppend hart van Rotterdams voetbaltrots: Het Kasteel. Wilt u weten waar u deze wedstrijd live kunt volgen? Hieronder vindt u alle details over hoe u de wedstrijd rechtstreeks op televisie of online via een livestream kunt bijwonen.

Sparta vs Almere City FC online kijken: live stream op zondag 5 november 16:45 uur

De voetbalenthousiasten kunnen zich opmaken voor een onvergetelijke elfde speelronde in de Eredivisie van het seizoen 2023/24. ESPN neemt wederom de uitzendrechten voor hun rekening. De boeiende strijd tussen het team van Rotterdam en de rivalen uit Almere zal aanstaande zondag stipt om 16:45 uur uitgezonden worden op ESPN. Voor de echte sportfanaten die nog geen abonnement hebben; de meeste zenders van ESPN vereisen een abonnement bij je tv-aanbieder, echter, Canal Digitaal biedt je een gouden kans om ESPN kosteloos te ervaren in je eerste abonnementsweek. Elk van de vier ESPN-kanalen is standaard inbegrepen bij elk pakket.

Mis dus geen enkel moment van de spannende Eredivisie-actie. Je hebt de vrijheid om alle live en replay sportevenementen op ESPN 1, 2, 3 en 4, bekroonde films en series, plus meer dan 60 tv-kanalen, rechtstreeks te bekijken. En voor een groot scherm ervaring kun je de wedstrijd streamen via de ESPN app of direct op je televisie, maar ook gemakkelijk casten met apparaten zoals Chromecast of streamen via Apple TV. Zo ben je altijd en overal verzekerd van topvoetbal op jouw manier.

Zo geniet je gratis van Sparta vs Almere City FC

Heeft u de boeiende voetbalwedstrijd van afgelopen zondag niet kunnen volgen en wilt u deze graag herbekijken? Er zijn twee uitstekende opties beschikbaar. Voor volledige herhaling van de wedstrijd kunt u terecht bij ESPN, waar u de ontmoeting tussen Sparta en Almere City FC tot zeven dagen na de match kunt streamen. Zoals toegelicht op Canal Digitaal, biedt dit on-demand videoplatform u de mogelijkheid om op uw gemak de clash tussen de teams uit Rotterdam en Almere opnieuw te beleven. En zoals vermeld in het eerder gegeven overzicht, ontvangt u bij deze serviceprovider ook standaard toegang tot ESPN-kanalen, zonder extra kosten bij uw abonnement.

Je kunt het Canal Digitaal-abonnement op elk gewenst moment gratis opzeggen. Zorg er gewoon voor dat je binnen de proefweek opzegt om geen kosten te maken. Voor verificatie is een eenmalige betaling van € 0,01 vereist.

Hier zijn de stappen om tijdelijk gratis toegang tot ESPN te krijgen en naar de livestream van Sparta vs Almere City FC te kijken:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.
logo-Canaldigitaal

Canal Digitaal biedt ook een app voor iPhone, iPad en Apple TV. Bovendien kun je Eredivisie-wedstrijden op je tv bekijken door te streamen via Chromecast of AirPlay, of via de smart tv-app van Canal Digitaal die compatibel is met de meeste televisies.

Abonnementsopties na proefperiode

Ben je tevreden met de service, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week automatisch omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit abonnement bevat alle ESPN-kanalen en biedt live en on-demand televisie-uitzendingen. Gemiste uitzendingen kun je tot 7 dagen na de uitzending terugkijken.