Skip to main content

Vanaf 1 juli verhoogd Ziggo prijzen


| Content Author |


Gemiddeld zullen de abonnement prijzen met €1,43 stijgen bij Ziggo. Niet alle pakketten zullen een prijs verhoging krijgen, bij sommige duurdere pakketten zullen de prijzen juist dalen. De meeste pakketten zullen een prijs verhoging krijgen tussen de €1,- en €1,50.

De aankondiging van de prijs verhogingen vind plaats nadat vorige maand was aangekondigd dat de snelheden op de pakketten per direct werden verhoogd. De provider geeft aan dat de snelheid verhoging geen verband houdt met de prijsverhoging.

Waar traditioneel de maand december de overstap maand is voor zorgverzekeringen zijn door de prijsverhogingen van de meeste providers de maanden mei en juni dat voor de internet, tv en bellen abonnementen bij de internet providers.

KPN en XS4ALL  hebben recent ook aangekondigd dat per 1 juli de prijzen op de meeste pakketten verhoogd zullen worden. Zowel KPN als Ziggo geven aan hun prijzen te verhogen door het stijgend dataverbruik en de investeringen die ze doen in hun netwerken.

Opzeggen en Overstappen

Ook klanten die in een lopend contract zitten (vaak 1 jaar) kunnen klanten gratis overstappen naar een andere provider. Je abonnement bij Ziggo kun je tot en met 30 juni zonder kosten opzeggen. Doe de postcodecheck om te vergelijken en te besparen op je abonnement.