Skip to main content

ViaplayViaplay is een streamingdienst die beschikbaar is in Nederland en meerdere andere landen in Europa. Het is eigendom van het Zweedse mediabedrijf Nent Group. Viaplay biedt een breed scala aan films, series, sportevenementen en kinderprogramma’s.

Viaplay biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. Er zijn veel populaire series beschikbaar zoals “Game of Thrones”, “Westworld” en “The Handmaid’s Tale”, evenals een scala van recente films en kinderprogramma’s.

Viaplay heeft ook een sportafdeling, waar gebruikers toegang hebben tot live sportevenementen, zoals voetbalwedstrijden van de Champions League en de Premier League, en ijshockeywedstrijden van de NHL.

De dienst is beschikbaar via de website, de app voor smartphones en tablets, en via smart-tv’s en andere streaming-apparaten. Abonnees kunnen op meerdere apparaten tegelijk kijken, en hebben de mogelijkheid om programma’s op te slaan voor later kijken.

Een abonnement op Viaplay kost €11,99 per maand, en is maandelijks opzegbaar. Er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

In samenvatting, Viaplay is een streamingdienst die beschikbaar is in Nederland en meerdere andere landen in Europa, die een breed scala aan films, series, sportevenementen en kinderprogramma’s aanbiedt. Het biedt een mix van eigen originele content, evenals content van andere producenten en distributiepartners. De dienst is beschikbaar via de website, app en andere streaming-apparaten. Het abonnement kost €11,99 per maand en is maandelijks opzegbaar, er is ook een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets