Skip to main content

VideolandVideoland is een Nederlandse streamingdienst die zich richt op films en series. De dienst is in 2013 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire optie voor Nederlanders die op zoek zijn naar een breed aanbod van films en series.

Met Videoland kun je on-demand films en series kijken, zowel in de vorm van abonnementen als met een losse aankoop. De dienst heeft een brede selectie van Nederlandse en internationale films en series, waaronder populaire titels zoals Game of Thrones, Friends en The Sopranos.

Een van de grootste voordelen van Videoland is dat het een aantal exclusieve titels aanbiedt die alleen op deze dienst beschikbaar zijn. Dit maakt het aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws of origineels om te kijken.

Videoland is beschikbaar via verschillende platformen, waaronder smart-tv’s, mobiele apparaten, spelconsoles en streamingapparaten zoals Chromecast en Apple TV. Dit maakt het gemakkelijk om de dienst op verschillende manieren te gebruiken en op verschillende schermen te kijken.

De dienst biedt ook een offline kijkfunctie, waarmee gebruikers films of series kunnen downloaden en later offline kijken, bijvoorbeeld tijdens een vliegreis of een andere situatie waarin geen internetverbinding beschikbaar is.

Videoland is een geweldige optie voor Nederlanders die op zoek zijn naar een breed aanbod van films en series, en biedt een aantal unieke voordelen, zoals exclusieve titels en de mogelijkheid om offline te kijken. Hoewel de dienst een betaald abonnement vereist, biedt het een goede waar voor je geld, met een breed aanbod van content voor een redelijke prijs.


New Amsterdam

Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets