Skip to main content

Livestream – Zo kijk je Vitesse vs Excelsior Gratis 2023
Vitesse vs Excelsior nabeschouwing

Op zaterdag 7 oktober 2023 kwamen Vitesse en Excelsior tegen elkaar uit in een spannende Eredivisie-wedstrijd in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel met een score van 0-0, ondanks enkele opwindende momenten in de laatste fase van de wedstrijd.

Vitesse, die in deze wedstrijd als thuisploeg speelde, kon helaas geen doelpunten scoren tegen het bezoekende Excelsior. De wedstrijd zag actie tot in de laatste minuten, met opmerkelijke spelers zoals Marco van Ginkel en Toni Domgjoni van Vitesse en Troy Parrott en Julian Baas van Excelsior die betrokken waren bij enkele cruciale momenten. Er waren verschillende overtredingen en wissels in de tweede helft die de dynamiek van de wedstrijd beïnvloedden, maar geen van beide teams kon de verdediging van de ander doorbreken om een doelpunt te scoren.

Qua statistieken had Vitesse één gele kaart, terwijl Excelsior er geen kreeg. Vitesse verloor het balbezit 63 keer en Excelsior 65 keer. Vitesse won 21 duels en Excelsior 16, terwijl kopduels gewonnen werden met 4 voor Vitesse en 2 voor Excelsior​. Ondanks het feit dat Vitesse op dat moment op de 12e plaats stond en Excelsior op de 5e plaats in de Eredivisie, waren de teams gelijk op in deze wedstrijd, wat de competitieve natuur van de Eredivisie benadrukt.

Wil je genieten van alle eredivisiewedstrijden? Wil je een week lang alle zenders van Canal Digitaal zonder kosten ervaren? Dat kan, inclusief het volledige ESPN Compleet aanbod! Meld je aan en duik in de wedstrijdactie!

Vitesse vs Excelsior kijken

Zowel Vitesse als Excelsior wisten het net niet te raken tijdens hun confrontatie in de Eredivisie afgelopen zaterdag. Het duel eindigde zonder goals: 0-0. Als we terugkijken naar de afgelopen vijf wedstrijden, heeft Vitesse een gemengd resultaat met één zege, één gelijkspel en drie verliespartijen. Excelsior daarentegen heeft twee keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Qua rangschikking bezet Vitesse momenteel de twaalfde plek met een totaal van 7 punten, terwijl Excelsior trots op de vijfde plaats staat met 13 punten.

Ook dit seizoen is ESPN de officiële uitzendpartner voor de Eredivisie. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van je provider. Met ESPN Compleet krijg je voor € 12,50 per maand bij KPN, of € 17,95 per maand bij Ziggo, toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden.

Zo geniet je gratis van ESPN

Direct Vitesse tegen Excelsior zien, maar geen tv-contract? Geen stress! Met Canal Digitaal, pionier in digitale televisie, blijf je op de hoogte. Neem een proefabonnement van een week en geniet van 60+ zenders, waaronder ESPN. Het gemak van Canal Digitaal? Op elk gewenst moment zonder kosten beëindigen. Beëindig je in je proefweek? Alleen een verificatiekosten van € 0,01. Hieronder vind je instructies om Vitesse vs. Excelsior op ESPN live te starten:

  1. Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voltooi een 1-cent betaling voor verificatie.
  4. Log in op https://livetv.canaldigitaal.nl/ met je accountgegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ om de Eredivisie-livestreams te vinden.

Stream gemakkelijk naar je iPhone, iPad en Apple TV met de Canal Digitaal-app. Zet je favoriete Eredivisie-duels op je tv door te casten met Chromecast of AirPlay. En voor de nieuwere tv’s? Daarvoor heeft Canal Digitaal een passende smart tv-app.

Abonnementskosten na je proefperiode

Wanneer Canal Digitaal aan je verwachtingen voldoet, zal na de proef je abonnement automatisch doorgaan voor € 14,95 per maand. Hierbij zijn alle ESPN-kanalen inbegrepen, van ESPN 1 tot ESPN 4. Live sport of content wanneer jij wilt, je hebt het direct bij de hand. Heb je iets gemist? Geen zorgen, kijk tot een week terug.