Skip to main content

Wake-up weken bij T-Mobile
T-Mobile heeft momenteel de Wake-up weken actie draaien, dit betekent dat je in de maand juni geen aansluitkosten hoeft te betalen ter waarde van €30,-.  Op de internet en tv pakketten geeft T-Mobile de eerste 3 maanden additioneel €15,- korting. Stap nu over en profiteer van deze actie. 

Indien je wilt bekijken of T-Mobile ook op jouw adres levert, kan je de postcodecheck van Glasvezelloket.nl doen. Na het doen van een postcodecheck kan je zien welke providers er allemaal diensten leveren en wat de maximaal haalbare snelheid is op jouw adres.

T-Mobile internet pakketten  

T-Mobile heeft internet pakket snelheden variërend tussen de 50 en 1.000 Mb/s down- en 30 en 1.000 Mb/s upload snelheid, afhankelijk van het pakket is dit verkrijgbaar op het T-Mobile netwerk. Bij een internet en tv abonnement ontvang je 64 zenders met onder meer ESPN er in. Met de tv anywhere app kan je zelf bepalen waar en wanneer je op welke device je tv wilt kijken. Het is ook mogelijk via Begin Gemist te kijken en Live TV pauzeren.

T-Mobile biedt internet via DSL en glasvezel, waarbij glasvezel dezelfde down én upload snelheid kan behalen. Klanten met glasvezel zijn doorgaans erg tevreden over hun internet. De verbinding is sneller, stabieler en klaar voor de toekomst.