Skip to main content

Walker Independence


Walker Independence is een Amerikaanse televisieserie gebaseerd op de originele serie Walker, Texas Ranger. De serie volgt de avonturen van Cordell Walker. Een Texas Ranger die terugkeert naar huis om zijn gebroken gezin te repareren en zijn stad te beschermen tegen misdaad.

De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios en wordt uitgezonden op The CW. Jared Padalecki, bekend van de serie Supernatural, speelt de hoofdrol als Cordell Walker.

De serie is een moderne herinterpretatie van de originele serie Walker, Texas Ranger, die in de jaren 90 uitgezonden werd. De show is nog steeds gericht is op actie en avontuur. Deze nieuwe versie richt zich ook op de persoonlijke problemen van Cordell Walker. De relatie met zijn gezin en zijn strijd om een balans te vinden tussen zijn werk en zijn verantwoordelijkheden als vader.

De serie heeft een grote fanbasis en wordt vaak geprezen om haar actie en emotionele verhaallijn. Het is een must-see voor liefhebbers van actie- en politieseries. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in de strijd van Cordell Walker om zijn gebroken gezin te repareren. En om zijn stad te beschermen tegen misdaad.

Uitgelicht