Skip to main content

Welcome to Wrexham is terug op Disney+ Super 2023
Hartverwarmend

De hartverwarmende serie ‘Welcome to Wrexham‘ is terug op Disney+ en fans kunnen niet wachten om verder te gaan waar seizoen 1 was geëindigd. In deze unieke reeks volgen we acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney in hun avontuurlijke poging om Wrexham AFC, de derde oudste voetbalclub ter wereld, naar glorie te leiden. Hun charmante en komische samenwerking heeft de harten van vele kijkers gestolen in het eerste seizoen, en nu zijn ze terug om de saga voort te zetten.

Welcome to Wrexham Team Foto

Seizoen nummer ‘2’

Het tweede seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ ging op 25 oktober van start met de release van de eerste twee afleveringen op Disney+. Het nieuwe seizoen belooft weer veel humor, hart en natuurlijk voetbal, met vijftien afleveringen om te bingewatchen. Hoewel het drie afleveringen minder zijn dan het vorige seizoen, is de anticipatie voor de nieuwe episodes onverminderd hoog.

Ryan Reynolds & Rob McElhenney

In de vorige reeks zagen we hoe Reynolds (bekend van ‘Deadpool’) en McElhenney (ster uit ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’) hun beste beentje voorzetten om Wrexham AFC uit de modder te trekken. Hun bromance en onervarenheid in de voetbalwereld zorgden voor hilarische momenten. In seizoen 2 gaat het duo verder met hun missie, na het ongelofelijke succes van het behalen van promotie naar League Two na vijftien jaar.

De reis die in 2020 begon, toen onze twee protagonistische acteurs de club overnamen, heeft de rode draken getransformeerd van underdogs naar kampioenen. De nieuwe episodes volgen de voortgang van de club en de reacties van de fans, spelers en de gemeenschap van Wrexham, die de club in hun hart hebben gesloten.

Welcome to Wrexham Rob en Ryan

Een emotionele en humoristische rit

Elke woensdag kunnen fans uitkijken naar een nieuwe aflevering van ‘Welcome to Wrexham’ op Disney+, die ons meeneemt op een emotionele en humoristische rit door de ups en downs van het runnen van een voetbalclub. Van de trainingssessies op het veld tot de strategieën in de boardroom, dit seizoen belooft wederom een unieke kijk in de wereld van voetbal door de ogen van twee Hollywood-sterren die in de voetsporen treden van clubeigenaren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer te zien is op Disney+? Houd onze maandelijkse en wekelijkse updates in de gaten voor een overzicht van alle nieuwe en verwachte titels op Disney+. ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2 is slechts het begin van de opwindende content die de streamingdienst te bieden heeft.

Passie en gemeenschapsgeest met voetbal

Het verhaal van ‘Welcome to Wrexham’ biedt niet alleen een lach, maar ook een blik op de passie en gemeenschapsgeest die voetbal zo’n bijzondere sport maken. Ryan Reynolds en Rob McElhenney nodigen ons uit om deel uit te maken van hun ongebruikelijke maar opbeurende reis in de wereld van het voetbal, en we kunnen niet wachten om te zien wat seizoen 2 in petto heeft!