Skip to main content

YouTubeYouTube is een van de meest populaire websites ter wereld voor het delen en bekijken van video’s. Het is een platform waar gebruikers video’s kunnen uploaden, delen en bekijken, en het is gratis te gebruiken.

Op YouTube kun je video’s vinden over bijna elk onderwerp, van muziekvideo’s en filmtrailers tot kookvideo’s en DIY-tutorials. Er zijn ook veel YouTubers die regelmatig video’s uploaden, waaronder vloggers, gamers, en comedians.

YouTube biedt ook een aantal extra functies, zoals de mogelijkheid om video’s te bewerken en te uploaden in 4K-resolutie. Gebruikers kunnen ook op video’s reageren, likes en dislikes geven, en abonneren op kanalen.

YouTube heeft ook een betaalde versie genaamd YouTube Premium (voorheen YouTube Red), waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra functies zoals advertentievrij kijken, offline kijken, en toegang tot originele content.

In samenvatting, YouTube is een van de meest populaire websites ter wereld voor het delen en bekijken van video’s. Het is een gratis platform waar gebruikers video’s kunnen uploaden, delen en bekijken, over bijna elk onderwerp. Er zijn ook veel YouTubers die regelmatig video’s uploaden. YouTube biedt ook extra functies zoals video bewerking en 4K-resolutie. Gebruikers kunnen ook reageren, likes en dislikes geven, en abonneren op kanalen. Er is ook een betaalde versie genaamd YouTube Premium, waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra functies zoals advertentievrij kijken, offline kijken, en toegang tot originele content.


Kijk op de site

Schrijf je in en mis nooit iets